Uncategorized

ALGEMEEN

Administratie- & Belastingadvieskantoor JeVo is een jong, ambitieus en vooral betrokken bedrijf dat zich richt op ondernemers (MKB, starters en zzp’ers), artiesten, beroepssporters en particulieren.

De persoonlijke betrokkenheid van Administratie- & Belastingadvieskantoor JeVo bij uw onderneming vormt de basis voor een perfecte samenwerking. Uw wensen staan bij ons centraal en met onze flexibiliteit kunnen wij u altijd een pakket op maat aanbieden.

Als ondernemer is het van essentieel belang dat de administratie van uw organisatie goed verzorgd is. Een goed georganiseerde administratie en kennis op het gebied van belasting bespaart u immers niet alleen geld, maar levert zelfs geld op!

Administratie- & Belastingadvieskantoor JeVo neemt alle zorg uit handen op het gebied van administratie en belastingzaken. Wij staan garant voor praktisch en professioneel advies. Of u nu een kleine of grote organisatie hebt, we zijn van alle markten thuis.